2a reunió del Camí Escolar de Terrassa

El 24 de març de 2015, es va reunir el grup impulsor del Camí Escolar de Terrassa  a l’escola Bisbat d’Egara. Aquesta és la segona reunió que es fa i aquest són els temes tractats i acordats.

  • Seguiment dels projectes de Camí Escolar a les escoles Bisbat d’Egara i El Vapor. Ens posem al dia de les activitats en els dos centres.
  • Proposta de manifest d’adhesió al Camí Escolar. Es debat sobre diferents propostes i s’acorda fer servir el model del projecte de Camí Escolar de Madrid. Es posarà en el bloc i es farà difusió per a que AMPAs, associacions de veïns i veïnes i altres entitats de Terrassa s’hi adhereixin.
  • Propostes per als partits polítics de cara a les eleccions municipals. El dilluns 27 d’abril es farà un debat sobre mobilitat a les 18.30h a la Bibioteca Central de Terrassa, on estan convidats els principals partits polítics. Organitzat per Ègara Fòrum Mobilitat. Farem arribar propostes relacionades amb el Camí Escolar.
  • Proposta de jornada al mes de setembre. Es proposa organitzar una jornada al setembre 2015, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Contactarem amb el Servei de Mobilitat per organitzar-ho plegats amb temps i recursos.
  • Proposta de logo. Decidim no tirar endavant un concurs de logos per la complexitat de gestió que suposa. Buscarem persones que ens puguin fer un logo.
  • Proposta funcionament del bloc. Acordem comprar el domini www.camiescolarterrassa.cat i dinamitzar el bloc amb notícies, recursos i les entitats adherides.
  • Proposta d’enquesta de mobilitat comuna. Es presenta el model d’enquesta que s’ha fet a l’escola El Vapor, per a cursos de 3r a 6è. És un model consensuat pel grup de treball “Foro Infancia y Movilidad” d’àmbit estatal. L’enquesta està ja feta i falta processar les dades. A l’escola Bisbat d’Egara s’ha fet una enquesta específica sobre el tema de l’aparcament de bicis a l’escola.
  • Propostes per engrescar escoles, equips directius. La idea és facilitar recursos per a que les escoles puguin treballar aquests temes a les escoles.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s