Prova pilot del primer Bus a Peu a l’escola El Vapor

Del 19 de maig de 2016 fins a finals de curs, s’ha dut a terme la prova pilot de Bus a Peu a l’escola El Vapor. Amb dues línies de Bus a Peu EST i NORD, ha anat funcionant cada dijous al matí fins a finals de curs. L’objectiu ha estat aprendre d’aquesta experiència i engrescar les famílies per poder posar-ho en marxa els 5 dies de la setmana a partir de setembre 2016. La valoració ha estat positiva i moltes famílies de l’escola s’han interessat. També s’han interessat altres AMPAs de Terrassa, i segur que seran més les escoles que ho posaran en marxa el curs vinent. MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

Aquesta entrada s'ha publicat en Escola El Vapor i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s