Més mesures per incrementar la seguretat viària a l’escola Sala i Badrines

161027_pintura

L’escola Sala i Badrines segueix millorant la seguretat del seu entorn. A principis d’aquest curs van instal·lar un radar pedagògic, i ara acaben de marcar ben visible la paraula ESCOLA a l’asfalt per recordar a les persones conductores que han d’extremar les precaucions per la concentració de nens i nenes. Felicitem aquesta iniciativa i demanem que es faci extensible a la resta d’escoles de Terrassa que ho necessitin.

radar_pedagogic

Aquestes són unes mesures més per fer més segur l’entorn de les escoles, però recordem que la mesura principal és fer que hi arribin cada cop menys cotxes i motos, i que la seva presència vagi disminuint a TOTA la ciutat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Escola Sala i Badrines i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s