Les AMPA Vapor i França celebren els nous semàfors al 22 de juliol

Notícia de MónTerrassa. El passat mes d’octubre, s’iniciaven unes obres d’actuació urbanística al passeig 22 de Juliol, a l’alçada de la benzinera i l’edifici Torredemer. Amb un pressupost de 112.000 euros, es tractava de millorar la semaforització, amb pulsador, de quatre passos de vianants. L’objectiu era millorar la seguretat dels vianants, en una zona de pas d’infants per la proximitat de les escoles França i Vapor.

I és que des de l’AMPA Vapor s’havia alertat dels riscos d’atropellament que suposaven aquests passos, per una banda, per la manca de prudència d’alguns conductors, però també per la imprudència de persones a peu que creuen fora dels passos habilitats. L’entitat va aprofitar l’acte simbòlic d’inauguració dels nous semàfors per fer una “crida a tots els pares i mares, a extremar les precaucions quan conduïu i que doneu exemple, no creuant enmig del carrer o quan els semàfors estan vermells”.

Des de l’AMPA Vapor esperen que amb aquesta nova actuació per millorar la seguretat en els accessos a l’escola, més famílies s’animin “a donar autonomia als nostres nens i nenes, que a partir del cicle mitjà i si les condicions són propícies, puguin fer el camí a l’escola sense haver d’estar acompanyats sempre per persones adultes”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Escola El Vapor, Escola França i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s