Volem una ciutat segura per als nostres infants, conductors/es PRECAUCIÓ!!!

Des del grup d’AMPAs que estem darrera aquest bloc, volem fer una crida a totes les persones conductores de vehicles, especialment de cotxes i motos, per a que extremin les precaucions quan circulin pels carrers de la ciutat. Tothom pot tenir un descuit, conductor/a o vianant, però no pot ser que la conseqüència sigui molt greu o mortal. Cal circular a una velocitat prudencial (sempre a menys de 30 km/h fora de les avingudes) i estar 100% atents a la conducció, pensant que pot creuar un infant en qualsevol moment. Els atropellaments mortals d’infants recents a Pamplona i a Terrassa, ens han de fer reflexionar a tots per a que no torni a passar mai més.

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Volem una ciutat segura per als nostres infants, conductors/es PRECAUCIÓ!!!

  1. Ramon Barrio Da Silva ha dit:

    Ela mòbils tenen molta culpa

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s