Notícies sobre les mesures anticontaminació de l’Àrea Metropolitana i als entorns escolars

El dia 1 de febrer s’ha parlat molt als mitjans del programa metropolità que conté 33 mesures pel què fa a la mobilitat i el medi ambient, entre les quals destaca la prohibició de circular dels cotxes més contaminants en dies crítics de contaminació atmosfèrica. A partir del 2020, aquestes restriccions seran definitives per als vehicles fabricats abans de l’any 2000. A Terrassa s’aplica el Pla de Qualitat Ambiental des del 2005 i des de l’any passat el Pla de Mobilitat Urbana, un conjunt d’estratègies per a una ciutat ambientalment sana i sostenible, que inclou reduir el trànsit al voltant dels centres d’ensenyament.

170201_canalterrassa Canal Terrassa TV

TN Migdia TV3 del 01/02/2017

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s