L’escola Sala i Badrinas ja té els senyals dels alumnes

 

A partir d’ara tenim un indicador més que alerta de la proximitat d’una escola a la carretera de Rubí que han dibuixat nens i nenes del Sala i Badrinas. Com a d’altres centres de la ciutat, sota el senyal de trànsit que adverteix als conductors que es troben en una zona escolar s’hi han instal·lat unes plaques amb les imatges d’alguns alumnes que pretenen cridar encara més l’atenció.

Els dibuixos s’han triat d’entre tots els que van fer els nens i nenes a partir de P4 del Sala i Badrinas al novembre. Aleshores van celebrar una jornada de sensibilització viària que va acabar amb aquest concurs de dibuix.

L’AMPA de l’escola Sala i Badrinas, recordem, es va adherir a la plataforma Camí Escolar Terrassa per treballar amb altres escoles de la ciutat per la mobilitat segura dels nens i nenes. Per tant, continuem treballant perquè tots tinguem el nostre espai als carrers de Terrassa. [Del bloc de l’AMPA Sala i Badrinas]

Aquesta entrada ha esta publicada en Escola Sala i Badrines. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s