Millores en la cruïlla del carrer Giralt i Serra amb Joan Abelló i Bufi (escola El Vapor)

Abans de l’actuació: (veure mapa)

 

Aquest mes gener 2018, ja podem gaudir de la millora en la la cruïlla dels carrers de Giralt i Serra i el de Joan Abelló i Bufí que permet millorar la seguretat dels vianants i que fan aquest recorregut més accessible per a tothom. L’encreuament del carrer de Giralt i Serra amb el de Joan Abelló i Bufi no reunia les condicions més adequades per als vianants. La vorera presentava una inclinació lateral excessiva i el paviment es tornava relliscós amb la pluja i la humitat. Per aquest motiu, aquest tram de carrer podia suposar un cert risc per als vianants, tenint en compte, a més, que es tracta d’un encreuament habitual en els recorreguts escolars.

L’execució d’aquest projecte ha implicat la reconstrucció de la vorera a tota la cruïlla. De la mateixa manera, s’ha eleva la calçada a l’alçada del pas de vianants per garantir la continuïtat del recorregut. Tota aquesta nova construcció s’ha dut a terme respectant la normativa d’accessibilitat, tant pel que fa a amplades com a inclinacions i materials utilitzats. Aquests treballs s’emmarquen dins el programa Terrassa Barris en Marxa, de millora de l’espai públic. Les obres d’execució del projecte ha tingut una durada d’un mes i han estat encarregades a l’empresa Infraestructures Serveis Obres Vallès.

Els treballs han tingut un pressupost de 43.579,01 euros (IVA inclòs).

Aquesta entrada ha esta publicada en Escola El Vapor. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s