Millora de la seguretat viària a la cruïlla entre la Ronda de Ponent i el C/Maria Auxiliadora

L’escola Sant Doménec Sàvio (Salesians) i la seva AMPA van fer diverses instàncies a l’Ajuntament de Terrassa i van presentar una proposta per al PAM 2018 (Pla Acció Municipal) per aconseguir que es prengués alguna mesura per millorar el pas de vianants de la Ronda de Ponent, que lliga els barris de la Maurina i el Roc Blanc. Aquest mes d’octubre 2017, s’ha posat dues bandes reductores i uns senyals, avisant de que hi ha escoles a prop. Aquesta mesura s’ha mostrat ja efectiva per a que els cotxes redueixin la velocitat en passar per aquella zona. A les imatges es pot veure el pas de vianants abans i després de l’actuació.

Les entitats promotores afirmen haver preferit un semàfor, però per començar, ja estan satisfetes. Segon una representant de l’AMPA “Totes les mesures que es puguin fer per millorar la circulació de cotxes i sobretot de vianants, són poques.” Precisament, les escoles Roc Alabern i Sant Doménec Sàvio formen part del grup d’AMPAs “Camí Escolar Terrassa”.

Aquesta entrada ha esta publicada en Escola Roc Alabern, Escola Sant Doménec Sàvio, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s